Vor 12:00 Uhr bestellt = am selben Tag versandt

Earth Hour: Bewusstes Kochen

Bei BEKA Cookware sind wir der Nachhaltigkeit verpflichtet, weil wir glauben, dass jede kleine Veränderung zählt. Deshalb freuen wir uns, einige Tipps mit Ihnen zu teilen, wie Sie die Earth Hour mit achtsamen Kochpraktiken und umweltfreundlichen Entscheidungen feiern können.
EARTH HOUR: Tips voor bewust koken
Während die Earth Hour näher rückt, ist es wichtig, noch einmal über unseren Einfluss auf den Planeten nachzudenken und zu überlegen, wie wir selbst in unseren Küchen einen Unterschied machen können. Bei BEKA Cookware sind wir der Nachhaltigkeit verpflichtet und glauben, dass jede kleine Veränderung zählt. Deshalb freuen wir uns, einige Tipps zu teilen, wie Sie die Earth Hour mit achtsamen Kochpraktiken und umweltfreundlichen Entscheidungen feiern können. 

EFFICIËNTIE EN DUURZAAMHEID

Ervaar het beste van twee werelden met onze Energy en Stark collecties. De Energy-collectie is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en biedt snelle verwarming en uitstekende anti-aanbak eigenschappen, waardoor zowel de kooktijd als het energieverbruik worden verminderd. Daarnaast biedt onze Stark collectie duurzame, gietijzeren pannen die vooraf ingebrand zijn voor een natuurlijke antikleeflaag. Deze collectie is ontworpen om generaties lang mee te gaan, waardoor afval wordt geminimaliseerd en eenvoudig gerecycled kan worden. Het ondersteunt energie-efficiënt koken zonder schadelijke coatings, waardoor het bijdraagt aan een vermindering van de milieu-impact. 

LOKALE INGREDIËNTEN, WERELDWIJDE IMPACT

Het maken van duurzame keuzes in de keuken gaat hand in hand met het kiezen van de juiste ingrediënten. Door te kiezen voor lokaal geproduceerde, seizoensgebonden ingrediënten, kun je je ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en lokale boeren en producenten ondersteunen. Of het nu gaat om verse producten van de dichtstbijzijnde boerenmarkt of ambachtelijke producten van lokale producenten, het kiezen van lokale ingrediënten help de ecologische voetafdruk te verminderen!  

EEN RECEPT VOOR VERANDERING: EARTH HOUR UITDAGING

Laten we nu onze milieubewuste culinaire vaardigheden op de proef stellen! Met slechts 60 minuten op de klok, daag jezelf uit door enkele maaltijden voor te bereiden voor deze week met Energy kookgerei, duurzame ingrediënten en een vleugje creativiteit. Heb je inspiratie nodig? Wat dacht je van een stevige groentestoofpot gemaakt met lokaal geteelde groenten, gesudderd tot in de perfectie in je favoriete Energy? Of misschien een levendige salade met knapperige groenten gebakken in je Stark pan en zelfgemaakte vinaigrette. 

DOE MEE AAN HET GESPREK: DEEL JE ENERGIEZUINIGE KEUKENTIPS 

Terwijl we ons voorbereiden op Earth Hour, horen we graag van jou! Deel je favoriete energiebesparende keukentips en duurzame kookhacks. Want als het gaat om het beschermen van onze planeet, maakt elke kleine verandering een groot verschil.