3 Feestmenu's op maat

BEKA loodst je door de feestdagen! Want of je er nu klaar voor bent of niet, binnenkort barst de feestgekte weer los. Wij hebben voor elk type feestvierder een menu tip klaarstaan. Ontdek snel welk gerecht jou op het lijf geschreven is!
3 Feestmenu's op maat

Op 31 december om middernacht luiden de klokken onherroepelijk en tellen we met z'n allen af naar het nieuwe jaar. Maar hoe zien jouw feestdagen er dit jaar uit? Ben je van plan om je halsoverkop in het feestgedruis te storten en helemaal uit de bol te gaan? Of maak je het liever gezellig met je geliefden en kruip je knus op de bank met een lekker warm dekentje? Wat je ook verkiest, onze hartverwarmende tips maken jouw feestmenu gewoonweg onvergetelijk. Ontdek het perfecte gerecht voor jouw feestpersoonlijkheid:

DE KERSTFANAAT DIE HOUDT VAN GROTE FAMILIEFEESTEN

Kerst vier je samen met je hele familie en iedereen die je liefhebt. Kerstmis betekent voor jou thuiskomen, en thuis staat voor zalig genieten van verrukkelijk comfortfood. Maar wat is het een klus om voor zo veel mensen te koken! Pak het dus slim aan. De ideale oplossing? Een stoofschotel boordevol smaak. Met een hoogwaardige stoofpot tover je in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Bak lekkere stukjes rundvlees mooi bruin, voeg groenten en smaakmakers toe, blus met een scheut rode wijn en bouillon, en laat rustig sudderen. Serveer er aardappelkroketjes bij, onmisbaar op elk feestmenu.

DE PRETMAKER DIE VRIENDEN ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS ZET

Je bent niet zo tuk op tradities en hebt niet eindeloos veel familiebezoekjes op je to-dolijst staan. Voor echte framily-mensen zoals jij komen vrienden altijd op de eerste plaats, ook tijdens de feestdagen. Geen kooktalent? Daar maalt niemand om. Onder vrienden draait het altijd meer om de sfeer. Ga dit jaar dan ook voor een doe-het-zelfmenu op de steengrill. De kleine gerechten van je gasten op een gezonde manier pimpen? Dat doe je met lekkere groenten die je snel gaart in een wok.

DE HUISMUS DIE KIEST VOOR HYGGE

Tijdens de feestdagen doe jij het rustig aan. Al dat feestgewoel is niet jouw ding, maar je vindt de sfeer rond kerst wel leuk: kaarslicht, zachte muziek, qualitytime en exquise gerechten. Je geeft je budget niet uit aan een groot gezelschap en dus kun je eindeloos smullen van de overheerlijkste delicatessen: sint-jakobsschelpen, asperges, kreeft ... Een goede braadpan tovert die schitterende ingrediënten om in een zalig feestmenu.