Ontdek Beka Cookware

Wil je meer weten over BEKA Cookware? Ben je geïnteresseerd in waar de "Crafting Cookware since 1899" voor staat? Je leest het hier! We duiken terug in het BEKA archief, geven wat meer info over onze groep en we vertellen je graag waar ons merk voor staat.

Onze missie

BEKA Cookware draagt 120 jaar ervaring en traditie met zich mee. Sinds 1899 ontwikkelen wij met passie kookgerei, maar in al die tijd bleven goed gezelschap en gezellige tafelmomenten het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde maaltijd. 

Dankzij onze uitmuntende en doordachte producten kan jij je bezighouden met wat echt telt in jouw keuken: lekker eten klaarmaken en gezellige momenten beleven met de mensen om wie je geeft.

Uiteraard zijn design, functionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Maar koken is zoveel meer. Het gaat om genieten van het leven, samen met je gezin of met je vrienden. Het gaat om ‘quality time’ in de keuken. Daarom ontwikkelt BEKA kookgerei met net dat tikkeltje meer. Frisse, gedurfde en vaak verrassende producten met pit, waar het kookplezier van af spat!

Onze visie

Bij Beka zien we duurzaamheid als een verplichting. We streven naar een groenere toekomst met PFAS-vrije en natuurlijke coatings voor ons hoogwaardige kookgerei. Door gebruik van duurzame materialen zoals ijzer, koolstofstaal en gecertificeerde gerecyclede materialen, leveren we milieuvriendelijke producten zonder in te boeten op kwaliteit. Onze collecties, zoals Cicla, Mobi, Rebel en Nori, weerspiegelen onze inzet voor het behoud van hulpbronnen en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. We willen elke keuken verrijken met duurzame, topkwaliteit kookgerei en zo bijdragen aan een gezondere planeet.