Vaderdag special: voor onze held!

Vaderdag staat voor de deur en het is tijd om de helden van onze huizen te eren - onze geweldige vaders! 
Vaderdag special: voor onze held!
 Als je nog op zoek bent naar het perfecte geschenk om je waardering te tonen en vooral voor al het lekkers dat hij op tafel tovert. Dan hebben wij de oplossing voor jou. Verras hem dit jaar met hoogwaardige, functionele en stijlvolle keukengerei waar hij dol op zal zijn.

VOOR DE ARTISTIEKE PAPA’S

Met een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit zijn deze Artist pannen een must-have voor de hobbykoks die koken als een kunst beschouwen. Gemaakt van duurzaam koolstofstaal en met hun gehamerd patroon zijn ze stijlvolle klasse op het vuur, van kookvuur tot open vuur !

VOOR PAPA’S DIE KIEZEN VOOR NATUURLIJKE MATERIALEN

Voor vaders die kiezen voor natuurlijke en duurzame materialen, zijn de Stark gietijzeren pannen een essentiële toevoeging aan zijn keuken. Met hun direct gebruiksklare antikleeflaag, dankzij de natuurlijke patina, zijn de gietijzeren Stark pannen perfect voor elk suddergerecht. Bovendien zijn ze duurzaam genoeg om generaties lang te worden gebruikt.

HAAL HET OERGEVOEL UIT JE PAPA

Breng het oergevoel terug naar de keuken van je vader met deze Nomad collectie. Gemaakt van hoogwaardig plaatstaal en voorzien van duurzame acaciahouten handgrepen. Een perfecte combinatie van natuurlijke materialen en vakmanschap. Komt met een ervaring van inbranden voor het eerste gebruik, voor de papa's die houden van avontuur in de keuken.

 

VERFIJNDE PAPA’S

Voor vaders die houden van texturen en crunch, zijn de Mandala pannen een echte traktatie. Dankzij hun unieke honingraatstructuur worden voedingsmiddelen gelijkmatig en perfect gebakken, waardoor ze ideaal zijn voor het toevoegen van een knapperig jasje aan gezonde maaltijden.

Met deze stijlvolle en functionele cadeau-opties voor Vaderdag geef je je vader niet alleen geweldig keukengerei, maar ook een ervaring die hij zal koesteren en keer op keer van zal genieten. Geniet samen van zijn passie voor koken!