Welk keukengerei is ideaal voor jou? Ontdek wie jij bent in de keuken!

Supergeorganiseerd als erwtjes in een peul, vurig als pittige pepers, of avontuurlijk en gewaagd als kogelvis? BEKA helpt uit te vissen welk type chef-kok jij bent en heeft de perfecte tools voor je culinaire alter ego. Zo staat jouw kooktalent altijd in de spotlights! Doe de test en kom te weten wie jij bent in de keuken. Lees verder voor een voorproefje van de geweldige kookspullen die BEKA voor jou in petto heeft.
Welk keukengerei is ideaal voor jou? Ontdek wie jij bent in de keuken!

VOOR GEORGANISEERDE, BEZIGE KEUKENBIJEN

Ga je graag methodisch te werk? Ben je dol op gerechten waarbij je de ingrediënten in laagjes kunt schikken of op elkaar kunt stapelen, zoals een perfect opgebouwde bijenkorf? Met de juiste keukenspullen zoem je door je o zo belangrijke mise-en-place en bespaar je achteraf kostbare tijd bij het opruimen.

Voor jonge mama Laura is een tajine dé oplossing om haar gezin na een drukke werkdag makkelijk een lekkere maaltijd voor te schotelen: “In het begin vond ik zo'n exotisch gerecht best wel een uitdaging. Maar het is heel erg handig om systematisch te kunnen werken. Bovendien kan ik de keuken opruimen terwijl het eten lekker suddert.”

VOOR ONSTUIMIGE WAAGHALZEN

Hou je wel van een experimentje in de keuken? Is koken een manier om je creatieve kant te tonen? Als je dol bent op probeersels en graag nieuwe kookstijlen uitprobeert, heb je innovatieve tools nodig die op-en-top presteren. Zo is je culinaire reis om de wereld één groot smulfestijn. Maak net zoals Max, een grafisch ontwerper uit Brussel, kennis met de nieuwste gedurfde keukenspullen dankzij BEKA.

Max vindt het geweldig om zich helemaal uit te leven in zijn job en daarbuiten. “Net zoals bij het ontwerpen moet ik ook in de keuken volledig kunnen vertrouwen op mijn materiaal. Daarom ben ik zo blij met de Mandala braadpan. Een echte krachtpatser die even doeltreffende resultaten levert als mijn werkspullen.”

VOOR FANS VAN TRADITIONELE KOST EN GEZELLIGHEID

Laten we tot slot de kookfanaten niet vergeten die hunkeren naar heerlijk comfortfood en hartverwarmende gerechten. Zoals Christian, een klassiek geschoolde chef-kok. Chris weet hoe hij een verrukkelijke maaltijd moet bereiden die bij iedereen in de smaak valt.

Heerlijke gerechten die ons herinneren aan onze kindertijd en wat er thuis op tafel stond. “Mijn kinderen vragen altijd naar de klassiekers”, zegt hij. “Ze kunnen zelf heel goed koken, maar tussen al de quinoa en halloumi door verlangen ze gewoon naar overheerlijke kip met een stevige saus.”

Herken je jezelf in deze no-nonsensestijl, die pure gezelligheid uitstraalt?