Ontdek Cicla: duurzaam koken met gerecycleerde materialen

In een wereld waarin duurzaamheid en verantwoordelijkheid steeds meer centraal staan, presenteert Beka met trots de Cicla collectie. Cicla is meer dan een reeks hoogwaardige kookgerei; het is een symbool van onze inzet voor een circulaire ontwikkeling. 

Ontdek Cicla: duurzaam koken met gerecycleerde materialen
De collectie weerspiegelt ons streven naar een betere toekomst, waarin gerecycled roestvrij staal een prominente rol speelt in de keukens van bewuste kokers. En dat zonder compromis op het gebied van kwaliteit en prestaties!

OP WEG NAAR CIRCULAIRE PERFECTIE

Bij Beka zijn we van mening dat duurzaamheid niet alleen een keuze is, maar een verantwoordelijkheid. De Cicla collectieis een pionier op het gebied van gerecycled roestvrij staal, waarbij maar liefst 91% van het materiaal gerecycleerd is. Dit streven naar RCS-certificering symboliseert onze toewijding aan het behoud van kostbare wereldwijde hulpbronnen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

SLIMME FUNCTIONALITEIT

Met Cicla gaan we verder dan alleen duurzaamheid. Deze gerecyclede roestvrijstalen collectie biedt uitmuntende kookprestaties. Zo zorgt de 3-laagse bodem zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding, waardoor je gerechten elke keer weer perfect worden bereid. En met de afgeronde boord kun je gemakkelijk gieten zonder morsen, waardoor elke kookervaring moeiteloos en plezierig wordt.

Onze Beka Cicla collectie is doordrenkt met doordachte functionaliteit. De ergonomische grepen met rivetten bieden een stevige en comfortabele grip, waardoor je vol vertrouwen kunt koken. De handige volumeaanduiding aan de binnenzijde helpt je bij het nauwkeurig meten van ingrediënten, waardoor je recepten altijd perfect lukken. De Cicla collectie is ontworpen om aan al je kookbehoeften te voldoen.

HEDENDAAGSE LOOK OP HET KOOKVUUR

Met zijn moderne uitstraling voegt de Cicla collectie een vleugje verfijning toe aan elke keuken, en dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs. De strakke lijnen en eigentijdse vormgeving maken Cicla niet alleen een functionele keuze, maar ook een stijlvol statement. Dat allemaal met een ecologische blik.

De Cicla collectie van Beka vertegenwoordigt een nieuwe norm in duurzaam kookgerei. Met gerecycled roestvrij staal, innovatieve functionaliteit en eigentijdse esthetiek is het een krachtige keuze voor bewuste kokers die een positieve impact willen hebben op de planeet zonder in te leveren op kwaliteit. Cicla brengt circulaire perfectie rechtstreeks naar je keuken, omdat elke maaltijd een kans is om het verschil te maken.