Klaar voor de grote stap?

Een nieuw hoofdstuk in het leven, samenwonen in een gezellig nestje. Of het nu een knus appartement is of een charmant huis met een tuin, de inrichting van je leefruimte en keuken is van essentieel belang. Hoe kun je jouw culinaire avonturen omtoveren tot een unieke expressie van je persoonlijkheid? Maak kennis met BEKA - de meester in keukeninnovatie die je inspireert om te koken met stijl én duurzaamheid.
Klaar voor de grote stap?

EEN VLEUGJE STIJL EN ECOLOGIE

Tijd om een grote stap te zetten in de relatie, ook Manon en Anthony beslissen om samen te gaan wonen. In hun zoektocht naar een keukenset die niet alleen hun kleurrijke en enthousiaste persoonlijkheden weerspiegelt, kwamen ze al snel de opvallende MOBI-set van BEKA tegen. Deze set draagt niet alleen bij aan hun ecologische levensstijl, maar past ook perfect bij hun streven naar gezond koken.

Het behouden van de antiaanbaklaag zonder compromissen, werken aan gezondheid en milieu is een belangrijke drijfveer voor Manon en Anthony. De keuze voor een keramische coating met PFAS-vrije garantie biedt hen de mogelijkheid om smakelijke gerechten te bereiden zonder schadelijke chemicaliën. Als bewuste koks dragen ze bij aan het ecologische aspect door te kiezen voor pannen gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

EEN COMPLEET PALET

DeMOBI-set, bestaande uit een 24 cm en 28 cm koekenpan, een 16 cm steelpan en een 20 cm braadpan met deksel, is een ideale keuze voor starters en jonge gezinnen. De opvallende groene kleur van de pannen voegt een speelse toets toe aan elke keuken en maakt het een perfect cadeau voor degenen die zowel stijl als functionaliteit waarderen. Deze veelzijdige set is geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en wordt gepresenteerd in een ambachtelijke verpakking.