Vor 12:00 Uhr bestellt = am selben Tag versandt

Hoogwaardig kookgerei in een compact formaat: Evolution

Ben je op zoek naar kwalitatief kookgerei, maar is de opbergruimte in je keukenkasten beperkt? De Evolution collectie heeft de perfecte match tussen kwaliteit en compactheid!

Hoogwaardig kookgerei in een compact formaat: Evolution

HELLO, GEORGANISEERDE KEUKENKASTEN !

Koken is het fijnst in een goed georganiseerde keuken met alles binnen handbereik. Of je nu beperkte opbergruimte hebt in je keuken, je keukenkast liever vult met dat schone servies of gespecialiseerd kookgerei verkiest… Door te kiezen voor stapelbaar kookgerei met afneembare greep kan je je keukenkasten optimaal organiseren. Potten en pannen die niet veel plaats in nemen, maar toch goede van hoogwaardige kwaliteit zijn, dat is waar de Evolution collectie voor staat! De verschillende maten potten en pannen nesten zich netjes in elkaar, en de bijhorende handvaten of stelen kan je afzonderlijk bewaren. Bye bye, rommelig boeltje kookgerei ;-)

AFNEEMBARE GREPEN

Met zijn afneembare grepen is deze collectie uitstekend voor zij die zoeken naar plaatsbesparend comfort. Alle Evolution items zijn eenvoudig en netjes op te bergen: de grepen klik je eenvoudig los en de potten passen perfect in elkaar.

Bovendien passen alle grepen in het BEKA assortiment perfect op ieder item van de collectie, zowel potten als pannen. Kies voor een lange greep en/of korte zijgrepen, naargelang jouw voorkeur. Met een simpele klik maak je de handgreep vast of los. Zo verplaats je vlotjes je pot of pan van het kookvuur naar de oven, de tafel of het aanrecht.

Evolution bevestigen greep

KWALITEIT IN ALLE VEILIGHEID

De afneembare grepen van deze plaatsbesparende collectie zijn uitgerust met een veiligheidsindicator waardoor ze stevig vastgeklikt worden zonder risico op loskomen.

De Evolution pannen en potten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal 18/10. Hun bodem is 3-lagig, met een laagje aluminium tussen twee lagen hoogwaardige inox. Deze samenstelling zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding, een optimaal warmtebehoud en een hoger rendement op inductie.

Alle items uit de Evolution-collectie zijn voorzien van een handige afgietboord voor het uitgieten van sauzen of jus. Ook handig, deze roestvrijstalen collectie is vaatwasserbestendig en werkt, net als alle BEKA collecties trouwens, op alle kookfornuizen inclusief inductie.

Cooking advice