PFAS-vrij bakken, trendy design: Kuro

Als trendy design en gezond kookgerei versmelten, krijg je de PFAS-vrije pan... Kuro!
PFAS-vrij bakken, trendy design: Kuro

Helemaal zwart. Zo ziet de nieuwe Kuro braadpan eruit. Nee, niet alleen de behuizing is volledig zwart. Ook de ergonomische steel, de coating en zelfs de bodem hebben een zwarte afwerking. Beka combineert met Kuro functioneel kookgerei met een zeer stijlvol design.

GEZOND EN MILIEUVRIENDELIJK

Maar staar je niet blind op de indrukwekkende looks! Deze pan scoort op elk gebied.

Gezien de Kuro braadpan vervaardigd is van sterk maar ultralicht aluminium, zorgt hij voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien onderscheidt deze pan zich door zijn ultra duurzame antiaanbaklaag.

Deze met titanium versterkte keramische coating heeft uitstekende antiaanbak eigenschappen. Hierdoor is slechts een klein beetje vet nodig bij het bakken, ideaal dus voor gezondere bereidingen. Met deze serie koekenpannen neemt je niet alleen een gezondere levensstijl aan: de coating is volledig PFAS-vrij en geniet van een planeet- en mensvriendelijk productieproces, je draagt hiermee dus ook bij aan een betere wereld.

MOEITELOOS SCHOON

Door de uitstekende antiaanbaklaag maak je de braadpan supermakkelijk schoon. Gewoon even reinigen met een zachte spons of doek en een klein beetje afwasmiddel, en klaar is Kees! Je kunt de pan meteen opnieuw gebruiken.

We laten het even zien:

 

Cooking advice